Hallo ik ben Helmy,

In 2005 zei mijn nagelstyliste: “Waarom ga jij niet iets met nagels doen? Dat lijkt me echt wat voor jou.“ Ik wist niet zo goed wat ik daarvan vond maar hoe meer ik er aan dacht hoe leuker het me leek. Toevallig zag ik een advertentie in de krant van nagelsalon S&A in Zoetermeer. De meiden en de salon spraken mij enorm aan en ben daar een opleiding gel nagels gaan volgen.

Na een tijdje vriendinnen te hebben voorzien van gel nagels ben ik toen verder gegaan en heb ook de opleiding acryl en manicure gevolgd.

Daarna heb ik alles compleet gemaakt en heb ik in december 2006 mijn diploma nagelstyliste gehaald. Tot op heden heb ik nog diverse workshops en dergelijke gevolgd voor onder andere elektrisch vijlen, pathologie zieke nagels, cosmetische voetverzorging, hand/onderarm massage, nailart, one-stroke nailart, en design-nailart. Nog steeds vind ik het leuk om workshops en cursussen te volgen en sta alweer ingeschreven voor de volgende…..

Ik werk voornamelijk met de producten van Young Nails en Magnetic.

Gezelligheid, hygiëne, tevredenheid, eerlijkheid en net dat kleine beetje meer vind ik erg belangrijk. Ik hoop dat mijn klanten dat ook zo zullen ervaren bij mij.